COCKTAILTIMEN

Kan det passe, at grev Negroni ikke måtte drikke flere af sine cocktails end 20 om dagen?
Hvorfor er James Bond en andenrangs snob?
Hvem var den første store kvindelige bartender – og hvad har en officersklub i britisk Burma at gøre med en bar på Manhattan og den nye cocktailrenæssance?

Cocktailhistorie er kulturhistorie og verdenshistorie, og den nye bog COCKTAILTIMEN (Gads Forlag, netop udkommet) kommer vidt omkring: fra Caribiens sukkerrør og slaveri over Singapores luksushotel Raffles til Frankrig, hvor en gal (eller genial?) læge transplanterede abetestikler til rigmænd med drømme om evigt liv.
2015-2017 præsenterede P1 Eftermiddag i alt 52 udgaver af COCKTAILTIMEN med Karen Nielsen.
Alle de populære cocktailhistorier er samlet i denne bog. Der er altså én cocktail om ugen i et helt år, hvis man vil prøve dem alle sammen.

Nogle af de klassiske cocktails er i dag næsten glemt, men er blevet genopdaget af entusiastiske bartendere, som også har skabt moderne klassikere.
Sådan bevæger vi os i bogen gennem mere end 300 år, fra de tidligste cocktails til de bedste af de nye.
Hver eneste cocktail har sin egen gode historie om, hvordan den blev til, er blevet berømt eller omfortolket af senere tider.

Cocktailhistorierne er samlet og fortalt af Radioavisens Karen Nielsen i samarbejde med P1s Tore Leifer.