To nye podcasts om P. S. Krøyer

De seneste to podcasts, jeg har lavet på fransk, handler om P. S. Krøyer, som er udstillingsaktuel på Musée Marmottan Monet i Paris.
Den ene handler om Krøyers tætte bånd til Paris og den kulturelle udveksling mellem dansk og fransk. Her medvirker udstillingens kurator Dominique Lobstein, Mette Harboe Lehmann fra Skagens Museum, Marie Nipper fra Copenhagen Contemporary og forfatteren Jens Christian Grøndahl.
Den anden handler om maleriet “Sommeraften på Skagen Sønderstrand” (1893) og om de to kvinder på billedet: Marie Krøyer, som opgav sin kunst – og Anna Ancher, som blev en af Danmarks største malere nogensinde. Her medvirker Dominique Lobstein, Mette Harboe Lehmann og kritikeren, forfatteren Lilian Munk Rösing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *