Kommende arrangementer

17. september 2022: Interviewer på festivalen nORD i Kulturværftet i Helsingør forfatterne Josefine Klougart (DA) og Quynh Tran (FI) samt Victoria Kielland (NO) og Monika Fagerholm (FI).

6. oktober 2022: Interviewer på Nordatlantens Brygge de tre nominerede forfattere til Vestnordisk Råds Børne- og ungdomslitteraturpris i forbindelse med prisuddelingen.

7. oktober 2022: Interviewer på Saftstationen i Damme under Verdenslitteratur på Møn den britiske forfatter Claire-Louise Bennett, som har skrevet bogen “Kasse 19” om glæden ved litteratur og ved at læse.

9. oktober 2022: Medvirker ved koncerten “Enivrez-vous” i Det Fynske Sangselskab, på Den Fynske Opera i Odense. Det er en Baudelaire-inspireret koncert om beruselse, musik og poesi med mig som fortæller – sammen med pianisten Gad Kadosh og tenoren Mads Elung-Jensen.

5.-6. november 2022: Interviewer på BogForum forfatterne Anne Berest (Frankrig), Annette K. Nielsen samt Karen Fastrup og Per Petterson.

9. november 2022: Interviewer på Kulturværftet i Helsingør forfatteren Per Petterson.

23. november 2022: Forelæser på Folkeuniversitetet sammen med Chr. Gorm Tortzen om vores bog “Antikken omkring os”.

6. december 2022: Fortæller i den italienske forening Dante Alighieri i Viborg om min og Chr. Gorm Tortzens bog “Antikken omkring os”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.